Події

Неподалік Житомира зіткнулися кросовер і вантажівка: одна людина загинула, двоє – в реанімації

7 April 2023, 10:46

Надвечір 6 квітня поблизу села Кам’янка Житомирського району кросовер зіткнувся з вантажівкою. Один пасажир загинув, ще двоє опинилися в реанімації, медична допомога знадобилася і водієві.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо, близько 18:20 зіткнулися автомобілі Toyota RAV4 під керуванням 67-річного киянина та «MAN TGX», за кермом якого перебував 60-річний житель Вінниччини. Транспортні засоби рухались у зустрічних напрямках», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП пасажир автомобіля Toyota, 64-річний житель м. Києва, загинув на місці події.

Пасажирки цього ж транспортного засобу, дві 66-річні жительки столиці, з травмами були ушпиталені до реанімаційного відділення Житомирської обласної лікарні. Також медична допомога без ушпиталення надавалась водієві кросовера.

Нині поліцейські з’ясовують всі причини та обставини події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, вранці 7 квітня патрульна поліція Житомирської області інформувала, що поблизу села Вереси Житомирської міської громади сталася ДТП, рух транспорту в обох напрямках був перекритий, об’їзд організували через обласний центр. За першочерговими даними було відомо, що в ДТП ніхто не постраждав.

Як повідомляв Житомир.info, 4 квітня 2023 року в Коростені Cadillac після зіткнення з Renault вилетів у кювет і загорівся. В ДТП постраждали двоє людей – водій та пасажирка Renault.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Кам’янка пасажир вантажівка фура  
Матеріали по темі