Політика

Депутат Житомирської облради стурбований законопроєктом про реєстровані партнерства, підготував звернення до ВР

13 April 2023, 17:16

Депутат Житомирської обласної ради Руслан Годований (фракція «Пропозиція») підготував звернення до Верховної ради щодо недопущення прийняття законопроєкту «Про інститут реєстрованих партнерств» та знищення національних цінностей.

Проєкт рішення сесії з відповідним зверненням 13 квітня оприлюднили на сайті облради.

Депутат вважає, що згаданий законопроєкт віддаляє перемогу над москвою та морально розбещує українське суспільство.

«Спостерігаємо вкрай загрозливі тенденції, що не лише підважують чи віддаляють нашу перемогу над москвою, але ідеологічно знищують та морально розбещують українське суспільство. Йдеться про нападки на дві визначальні суспільні цінності: національне та родинне виховання. Родинне виховання на основі традиційних цінностей – це запорука сильної нації, де діти як наступність поколінь – основа мотивації захищати свій дім. Проте, народний депутат від фракції «Голос» Інна Совсун має інші переконання та пропонує законопроєкт про цивільні партнерства, які названо сімейним союзом (!), що неминуче матиме правові наслідки, подібні до сімейних. Як свідчить практика, запровадження «партнерств» – це лише етап на шляху до визнання одностатевих шлюбів. Вважаємо абсолютно неприпустимим ухвалення цього закону чи подібних, що суперечить, по-перше, чинному Сімейному кодексові; по-друге, ухвалення закону загрожуватиме здійсненню адекватної демографічної політики в час національно-визвольної війни; по-третє, зупинити цей закон – це припинити вкрай агресивну риторику, що брутально посягає на гармонійні взаємини межи двома статями в українському суспільстві, морально ослаблюючи українську націю», - йдеться у зверненні від імені депутатів обласної ради.


Нагадаємо, в березні цього року у Верховній раді зареєстрували законопроєкт про цивільні партнерства, який дозволить парам, будь-то різностатевим, чи одностатевим, отримати статус близьких родичів, про противників та прихильників ініціативи дивіться у сюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, 22 серпня 2019 року на Михайлівській у Житомирі кілька чоловіків відібрали у 13-річних дівчат «райдужний» прапор і виклали відео у соцмережі. Скандальне відео набуло розголосу і 23 серпня на Михайлівській провели акцію «Всі Люди Рівні», щоб нагадати про рівні можливості та право на вільний вибір, а також підтримати дівчат і їхніх батьків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Годований облрада звернення шлюб партнерство цивільне партнерство сімейні цінності 
Матеріали по темі