Події

Подробиці ДТП на об’їзній Житомира: внаслідок лобового зіткнення травмувалися троє людей, один із водіїв загинув на місці

17 April 2023, 12:03

Поліція розслідує обставини ДТП у Житомирському районі, внаслідок якої загинула одна людина, ще троє потрапили до лікарні.

Про це 17 квітня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на 127 км автодороги Київ-Чоп, неподалік села Глибочиці, надійшло до поліції 15 квітня близько 15:30.

Попередньо, водій автомобіля «ВАЗ-210994», 26-річний житель Березівської громади, рухаючись у напрямку м. Рівного, виїхав на смугу зустрічного руху. Там сталося зіткнення з автомобілем «Honda Jazz» під керуванням 32-річного одесита. У результаті ДТП водій вазівки загинув на місці події. Його пасажири, 32-річний чоловік та 22-річна жінка, жителі Брусилівщини, отримали травми та були ушпиталені до Житомирської обласної клінічної лікарні. Туди ж з тілесними ушкодженнями був доставлений й керманич «Honda Jazz»», - йдеться в повідомленні.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 15 квітня 2023 року на об'їзній дорозі Житомира, поблизу села Глибочиця сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої були постраждалі. Рух транспорту був ускладнений, а об’їзд місця пригоди організовано через Житомир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення 
Матеріали по темі