Події

У Житомирі зіткнулися мотоцикл та легковик: двоє людей потрапили до реанімації

24 April 2023, 11:05

У Житомирі 23 квітня на Київському шосе сталася ДТП за участю мотоцикла та легковика, внаслідок якої травми отримали водій та пасажирка двоколісника, їх ушпиталили до реанімації.

Про це 24 квітня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Зіткнення двоколісника та автомобіля сталося 23 квітня близько 16:45 на Київському шосе в обласному центрі. Попередньо, водій мотоцикла «Yamaha», 28-річний житомирянин, рухаючись вулицею міста, допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Passat» під керуванням 23-річного місцевого жителя.

У результаті ДТП травми отримав водій мотоцикла та його 29-річна пасажирка. Обох ушпиталили до реанімаційного відділення міської лікарні», - йдеться в повідомленні.

Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події. Водночас вкотре закликають водіїв двоколісних транспортних засобів суворо дотримуватись Правил дорожнього руху та особистої безпеки.

Як повідомляв Житомир.info, вдень 20 квітня 2023 року у Житомирі на проспекті Незалежності сталася ДТП з потерпілими, яка ускладнила рух транспорту: автомобіль повалив електроопору, водію та його пасажиру знадобилася медична допомога.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення мотоцикл 
Матеріали по темі