Влада

Депутати зібралися на чергову сесію Житомирської облради, перелік питань затвердили перед початком засідання

27 April 2023, 10:21

Сьогодні, 27 квітня, проходитиме чергова 15-а сесія Житомирської обласної ради восьмого скликання. У сесійній залі зареєструвалися 45 депутатів.

Про це повідомляє пресслужба обласної військової адміністрації.

«Участь у сесії бере начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко та його заступники, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, а також представники правоохоронних органів. 15-та сесія обласної ради восьмого скликання проходить у режимі обмеженого доступу», - йдеться у повідомленні.

Водночас на сайті обласної ради 27 квітня о 10:00 оприлюднили інформацію про засідання погоджувальної ради.

«У ході засідання депутати погодили перелік питань, що вносяться на розгляд 15-ої сесії обласної ради восьмого скликання. Загалом, Погоджувальна рада підтримала 41 питання порядку денного пленарного засідання сесії», - інформує облрада.

Зауважимо, що розпорядження про скликання сесії на сайті обласної ради не оприлюднювали, онлайн-трансляція засідання відсутня.

Перелік питань для розгляду на сесії обласної ради:

1. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 14.07.2006 № 42 «Про встановлення персональних стипендій обласної ради народним артистам України», зі змінами.

2. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 22.03.2012 № 494 «Про стипендії обласної ради народним художникам України», зі змінами.

3. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 05.04.2007 № 190 «Про затвердження Положення про порядок присудження та вручення Премії імені Івана Огієнка», зі змінами.

4. Про дострокове припинення повноважень депутата Житомирської обласної ради VIII скликання Развадовського В.Й.

5. Про дострокове припинення повноважень депутата Житомирської обласної ради VIII скликання Савченка О.І.

Питання комунальної власності:

6. Про Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області.

7. Про Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області.

8. Про Порядок надання орендарю згоди обласної ради на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області.

9. Про Положення про порядок списання об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області.

10. Про Положення про порядок передачі та прийняття майна.

11. Про Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області.

12. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 16.12.2021 № 352 «Про Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області», зі змінами.

13. Про надання дозволу на списання автотранспортних засобів.

14. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 27.05.2021 № 130 «Про Переліки першого типу об’єктів оренди комунальної власності», зі змінами.

15. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 08.10.2020 № 2034 «Про затвердження Переліку підприємств, установ, організацій, що надають соціально важливі послуги населенню», зі змінами.

16. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Динамівець» Житомирської обласної ради.

17. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту Житомирської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики Житомирської обласної ради.

18. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту Житомирського обласного центру медико-соціальної експертизи Житомирської обласної ради.

19. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради.

20. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 14.07.2022 № 403 «Про припинення КНП «Обласний медичний центр спортивної медицини» Житомирської обласної ради реорганізувавши його шляхом приєднання до КНП «Обласний медичний консультативно-діагностичний центр» Житомирської обласної ради».

21. Про затвердження передавального акта Житомирського обласного літературного музею Житомирської обласної ради.

22. Про припинення шляхом реорганізації та прийняття з державної у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області цілісних майнових комплексів державних закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

23. Про надання згоди на передачу цілісного майнового комплексу обласного бюро судово-медичної експертизи Житомирської обласної ради у державну власність.

24. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 25.06.2020 № 1963 «Про затвердження переліків об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які підлягають приватизації», зі змінами (комплекс будівель за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 12).

25. Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні об’єктів нерухомого майна згідно переліку.

26. Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні майнового комплексу спортивно-оздоровчої бази.

27. Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні майнового комплексу.

28. Про зміну засновника комунального некомерційного підприємства «Обласний міжрайонний діагностичний центр у м. Коростені» Житомирської обласної ради.

29 Про передачу нерухомого та рухомого майна.

30. Про припинення та надання у постійне користування земельної ділянки.

31. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання в оренду земельної ділянки.

32. Про затвердження розпоряджень голови Житомирської обласної ради.

33. Про деякі питання здійснення самопредставництва Житомирської обласної ради.

34. Про передачу відзнаки Житомирської обласної ради «Честь і слава Житомирщини».

35. Про надання згоди ДП «Радомишльський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради на затвердження технічної документації із землеустрою.

36. Про порушення клопотання про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Туранського В.В.

37. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 24.12.2020 №13 «Про Регламент обласної ради VIII скликання», зі змінами.

38. Про звернення депутатів обласної ради до Міністерства оборони України щодо передачі земельної ділянки з державної у комунальну власність.

39. Інформація про результати розгляду звернень депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.

40. Про звернення депутатів обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України щодо припинення договорів оренди з релігійними організаціями.

41. Про діяльність Української Православної Церкви, яка має церковно-канонічний зв’язок із Російською Православною Церквою.

Як повідомляв Житомир.info, попередня сесія Житомирської обласної ради проходила 16 березня 2023 року: на засіданні були присутні 43 депутати з 64, у порядку денному було 46 питань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада сесія погоджувальна рада ОВА 
Матеріали по темі