Місто

В Житомирі готуються масштабно святкувати вихід ФК «Полісся» у Прем'єр-лігу

24 May 2023, 09:51

В Житомирі 27 травня пройдуть заходи з нагоди виходу футбольного клубу «Полісся» до Прем'єр-ліги чемпіонату України з футболу.

Рішення про проведення заходів затвердили на позачерговому засіданні міськвиконкому 24 травня.

«Основна локація – вулиця Фещенка-Чопівського: там буде встановлений екран, будуть проводитися основі заходи, працювати фотозони, фуд-корти з 12:30. Вулиця Михайлівська – більш дитяча локація, там працюватимуть атракціони, буде безкоштовне морозиво для дітей – учасників шкільної ліги з футболу і всіх бажаючих дітей. І будуть трансляції матчу на екрані на Михайлівській і на екрані на Фещенка-Чопівського, який буде спеціально встановлений», - розповіла начальниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.

Мер Сергій Сухомлин нагадав, що 27 травня відбудеться останній ФК «Полісся» в Першій лізі, він пройде на Центральному стадіоні в Житомирі.

«Дійсно, це історичний момент, вперше команда вийшла в Прем’єр-лігу (вперше з 1959 року, дати заснування – уточнила Ірина Ковальчук). Вітаю футболістів, вітаю тренерів, і велика подяка спонсорам BGV Group», - сказав Сергій Сухомлин.

Ухваленим рішенням зобов’язали:

управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради та комунальне підприємство «Футбольний клуб «Полісся» міської ради забезпечити організацію фан-зони по вулиці Фещенка-Чопівського від перехрестя з бульваром Старим до перехрестя з вулицею Червоного Хреста;

управління комунального господарства міської ради організувати роботу щодо приведення вулиці Фещенка-Чопівського та бульвару Старий, до належного санітарного стану, встановити на період роботи фан-зони 27 травня 2023 року з 10.00 до 17.00 години сміттєві баки та біотуалети;

комунальне підприємство «ЕМЗО «Міськсвітло» Житомирської міської ради встановити дорожні знаки«В’їзд заборонено» на перехрестях вулиць Фещенка-Чопівського – бульвар Старий та Фещенка-Чопівського – вулиця Червоного Хреста на час проведення заходу 27 травня 2023 року з 10.00 до 17.00 години;

управління транспорту та зв’язку міської ради внести зміни в рух автотранспорту відповідно до плану проведення заходу, забезпечити перекриття і координацію дорожнього руху та інформувати мешканців міста про зміни руху транспорту 27 травня 2023 року на період роботи фан-зони;

комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів»Житомирської міської ради до 27 травня 2023 року привести проїжджу частину вулиці Фещенка-Чопівського в належний санітарний стан.

Нагадаємо, в домашньому матчі 14 травня житомирський ФК «Полісся» переміг ФК «Кремінь» з міста Кременчук з рахунком 5:0 і забезпечило собі вихід у Прем’єр-лігу. 22 травня житомирське «Полісся» розійшлось нічиєю з київською «Оболонню» і продовжує очолювати турнірну таблицю VBET UA Першої «Чемпіонської», «Оболонь» - на другому місці з різницею в одне очко.

Як повідомляв Житомир.info, 8 травня 2023 року в Житомирі на стадіоні «Спартак Арена» стартувала шкільна ліга з футболу – чемпіонат серед учнів 2013-2014 років народження, фінал відбудеться 26 травня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком футбол ФК "Полісся" фан-зона Ковальчук вул.Михайлівська Сухомлин УПЛ 
Матеріали по темі