Суспільство

Сирський вручив нагороди та подарунки воїнам із житомирської бригади, відзначивши мужність та героїзм захисників

29 May 2023, 10:03

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський відзначив мужність та героїзм воїнів із 95-ї бригади, кращі отримали нагороди та подарунки.

Про це 29 травня повідомляє служба зв'язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.

«Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський в черговий раз відзначив мужність та героїзм воїнів 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Кращі з кращих отримали з рук командувача нагороди та цінні подарунки. Сирський зазначив, що саме відвага та стійкість кожного військовослужбовця є складовою міцності Збройних сил. Українська армія не тільки стримує проби ворога захопити нашу територію, але дає гідну відсіч росіянам, і це особливо помітно на рівні втрат техніки та живої сили окупантів – вони колосальні», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 6 травня в День піхоти командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав підрозділи 30 ОМБр, які воюють нині на Бахмутському напрямку. Він привітав бійців з професійним святом і вручив найкращим відзнаки Міністерства оборони та командування Сухопутних військ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 95 бригада ДШВ Сирський нагорода військовий ЗСУ воїн захисник 
Матеріали по темі