Події

Поблизу Романова у Житомирській області Volkswagen на смерть збив лося, який раптово вибіг на дорогу

5 June 2023, 15:30

На автошляху поблизу Романова на Житомирщині водій збив лося, який несподівано вибіг на дорогу.

Про це 5 червня повідомляється на сторінці Столичного лісового офісу.

«Нещодавно біля лісового масиву Романівського лісництва філії «Бердичівське лісове господарство» сталася аварія за участю жителя Романівської громади та дорослого лося. У результаті цієї аварії, на щастя, власник автотранспорту не зазнав травм та пошкоджень. Зауважимо, що це п'ятий подібний випадок зіткнення за останні декілька місяців. Тому просимо усіх водіїв бути уважними та обережними за кермом. Важливо дотримуватися обмежень швидкості та попереджень, встановлених автомобільними службами та лісівниками. Це не лише забезпечить вашу безпеку, але й збереже життя диких тварин», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі Столичного лісового офісу 5 червня для Житомир.info уточнили, що автопригода сталася 4 червня, а також зазначали, що внаслідок зіткнення тварина загинула на місці.

Нагадаємо, 16 лютого вранці на трасі Залужне-Романів Skoda на смерть збила лося, який раптово вибіг на дорогу. За даними поліції, люди в ДТП серйозних травм не зазнали, лось загинув, механічні ушкодження отримала автівка.

Житомир.info

.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лось ДТП аварія 
Матеріали по темі