Події

У Житомирській області Renault врізався у дерево: водій та пасажирка загинули на місці

5 June 2023, 16:10

Поблизу с. Йосипівка зранку 5 червня сталася смертельна ДТП: Renault в’їхав у дерево, внаслідок чого загинули двоє людей.

Про це 5 червня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Звягельського районного відділу поліції.

«Зранку 5 червня до правоохоронців надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася поблизу с. Йосипівки. Попередньо, водій автомобіля «Renault Megane», 32-річний житель смт Довбиша, рухаючись автодорогою у напрямку с. Дубрівки, не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом. У результаті керманич транспортного засобу та його 22-річна пасажирка, жителька м. Баранівки, від отриманих травм загинули на місці події», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі з’ясовують всі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські закликають водіїв до неухильного дотримання Правил дорожнього руху та заходів безпеки.

Нагадаємо, уночі 2 червня неподалік Житомира зіткнулися дві автівки, внаслідок чого 62-річний житель Закарпаття загинув на місці.

Як повідомляв Житомир.info, уранці 28 травня 2023 року поблизу села Левків Житомирського району Ford виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з Lanos. Чоловік і дружина, які їхали у Lanos, загинули, 1 червня 2023 року у поліції поінформували, що слідчі встановлюють свідків ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення дерево загиблий 
Матеріали по темі