Місто

В Житомирі оголосили тендер на капітальний ремонт тротуарів на Польовій та скверу на Київській

14 June 2023, 11:16

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендери на капітальний ремонт тротуарів на вул. Вітрука та майдану польовому і скверу на розі вулиць Київської та Князів Острозьких.

На 15 червня запланований аукціон із закупівлі послуг з капітального ремонту тротуарів по вул. Вітрука (2-й проїзд майдану Польового - вул. Івана Огієнка, праворуч). Очікувана вартість закупівлі – 1 млн 916 тис. 563,20 грн. Роботи мають бути виконані до 30 вересня 2023 року.

На 19 червня запланований аукціон із закупівлі послуг з капітального ремонту тротуарів майдану Польового (провулок Телефонний - провулок Табірний, праворуч). Очікувана вартість закупівлі – 2 млн 525 тис. 592 грн. Роботи мають бути виконані до 30 вересня 2023 року.

13 червня оголошений тендер на капітальний ремонт території благоустрою скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київська. Очікувана вартість закупівлі – 5 млн 503 тис. 905,60 грн. Торги заплановані на 23 червня, роботи мають бути виконані до 31 жовтня 2023 року.

В тендерній документації зазначено, що замість старого асфальтного покриття в сквері будуть бетонні тротуарні плити, зроблять освітлення та мають встановити: 11 лав «Модерн», матеріал – шліфований бетон, термована деревина, гаряче цинкування металу; 6 урн для сміття розміром 500х500х1200 і корисним об'ємом 80 л; 4 велопарковки; 1 скульптуру (фундамент+анкер).

Нові дерева садити не планують, натомість прикрасять сквер кущами:

Скріншот з технічної документації до тендеру

Нагадаємо, у 2023 році у Житомирі планують реконструювати з десяток скверів та відремонтувати тротуари навколо них, на ремонтні роботи передбачено близько 50 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, за тиждень, з 8 по 15 травня 2023 року, управління капітального будівництва Житомирської міської ради оприлюднило на «Прозорро» укладені договори на виготовлення проєктної документації для капітальних ремонтів більше десятка об’єктів, серед яких тротуари по провулку Скорульського, по вул. Перемоги (майдан Соборний - вул. Михайла Грушевського та вул. Михайла Грушевського - майдан Короленка), по вул. Покровська (вул. Київська - вул. Михайла Грушевського), по вул. Велика Бердичівська (вул. Івана Кочерги - вул. Шевченка, ліворуч), майдану Польового (провулок Телефонний - провулок Табірний, праворуч).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УКБ тендер тротуар. сквер ремонт 
Матеріали по темі