Суспільство

У «Житомиргазі» розповіли, де вже встановили понад пів сотні сучасних газорегулюючих пунктів

16 June 2023, 11:59

Літо – «гаряча пора» для газовиків, адже це найкращий період для підготовки мереж області до чергового опалювального сезону. Наразі роботи з модернізації та реконструкції газових мереж активно проводяться працівниками відділень та дільниць АТ «Житомиргаз» у всіх районах області.

Зокрема, за перші пів року фахівці Бердичівського відділення встановили 9 об’єктів у м. Чуднів та селах Райки, Агатівка, Судачівка, Катеринівка, Осикове, Дубова, Половецьке, Рачки.

Працівники Житомирського відділення активно проводять ремонтні роботи та встигли встановити 11 одиниць сучасного газорегулюючого обладнання у низці населених пунктів: Нова Василівка, Пулини, Вигода, Глибочиця, Довжик Березівка та у м. Житомир.

Газовики Коростеньського відділення вже виконали роботи по встановленню 10 шафових газорегуляторних пунктів у районі. Новенкі жовті шафи працюють у с. Васьковичі, с. Гамарня, с. Недашки, с. Ходаки. Також забезпечують стабільний розподіл газу 2 новихШГРП у м. Коростень та 4 у м. Малин.

Найбільшу кількість нового газорегулюючого обладнання встановили фахівці Попільнянського відділення — 16 об’єктів. Відтепер газорегулююче обладнання від європейських виробників забезпечує стабільність розподілугазу споживачам у м. Андрушівка, у смт Червоне та смт Брусилів, а також низці сіл: Йосипівка, Малі Нисгірці, Бровки Перші, Єрчики, Великі Лісівці, Красногірка, Чорнорудка, Бистріївка, Вчорайше, Шпичинці.

Працівники Овруцького відділення реконструюють газорозподільну систему на півночі регіону. Наразі стабільно працюють газорегуляторні шафові пункти у трьох селах: Норинці, Черепин та Слобода-Шоломківська.

Над модернізацією та реконструкцією мереж старанно трудяться і фахівці Звягельського відділення — встановлено 6 об’єктів: у м. Звягель, смт. Ємільчине, с. Морозівка, с. Нараївка, с. Красногірка, с. Наталівка.

Загалом, з початку року на Житомирщині працівники газорозподільної компанії вже встановили 55 газорегуляторних пунктів шафового типу виробництва українських заводів RGC Production. Інноваційне газорегулюючеобладнання має багатоступеневий захист, доступне та зручне в обслуговуванні. Крім того, забезпечує коректну та безпечну роботу газових приладів у споживачів, що розраховані на споживання природного газу низького тиску.

Роботи з підтримання системи газорозподілу в належному технічному стані виконуються за рахунок коштів тарифу на розподіл природного газу. Відтак, газовики дякують усім відповідальним споживачам та нагадують про своєчасний розрахунок за спожиту послугу.

Пресслужба АТ «Житомиргаз»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиргаз газ 
Матеріали по темі