Місто

Комунальні підприємства Житомира отримали від муніципалітету Дортмунда три автомобілі

21 June 2023, 09:44

Два дні поспіль з робочим візитом у Житомирі перебуває офіційна делегація муніципалітету Дортмунда.

Про це 20 червня повідомила пресслужба міської ради.

«Дортмунд урочисто передав також автівки для комунальних підприємств міста. Зокрема, два автомобілі для аварійних бригад та спецтехніку для прочистки підземних мереж.Раніше Дортмунд вже надавав допомогу для Головного управління ДСНС в Житомирській області: автодрабини, які можуть підніматись на висоту 32 метри, до 10 поверхів», - йдеться у повідомленні.

Вранці 21 червня на сайті міської ради оприлюднили проєкт рішення сесії «Про перелік транспортних засобів, що є власністю Житомирської міської територіальної громади, та передачу їх на баланс».

«З метою виконання заходів щодо залучення міжнародної технічної допомоги від муніципалітету міста Дортмунд (Федеративна Республіка Німеччина) міська рада вирішила визнати транспортні засоби власністю Житомирської міської територіальної громади згідно з переліком, що додається, та передати на баланс комунальних підприємств Житомирської міської ради згідно з додатком», - зазначається у проєкті рішення.

В додатку зазначено, що ЖТТУ та УАШ отримають автомобілі Mercedes Benz Sprinter, а теплокомуненерго – водовідкачувальну машину.

Нагадаємо, 17 березня житомирські рятувальники отримали дві 32-метрові автодрабини від німецького Дортмунда.

Як повідомляв Житомир.info, 23 лютого 2023 року на сесії Житомирської міськради депутати проголосували за партнерство з німецьким містом Дортмундом і цього ж дня мери обох міст підписали угоду, яка передбачає співпрацю у різних сферах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада автомобіль ТТУ УАШ ЖТКЕ Дортмунд 
Матеріали по темі