Місто

У Житомирі екологи відібрали проби ґрунтів та води в мікрорайоні, де прорвало каналізаційний колектор

21 June 2023, 13:02

У Житомирі 21 червня екологи виїжджали на вулицю Івана Гонти, де напередодні прорвало напірний колектор водоканалу. Фахівці відібрали ґрунти й воду для досліджень та обрахування збитків.

Про це повідомляє пресслужба Державної екологічної інспекції Поліського округу.

«21 червня 2023 фахівці Екоінспекції виїхали на місце аварійної ситуації на напірному колекторі КП «Водоканал» (м. Житомир, район вул. Гонти), інформацію про яку було оприлюднено у місцевих ЗМІ. Відповідне повідомлення надійшло до Інспекції і від представників КП», – йдеться у повідомленні.

Спеціалісти відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції вже відібрали проби ґрунтів та води для дослідження і подальшого обрахування збитків, завданих довкіллю, та притягнення до відповідальності осіб, винних у заподіянні шкоди навколишньому природному середовищу.

Більш детальну інформацію щодо пориву на вулиці Івана Гонти у комунальному підприємстві обіцяли надати під час брифінгу в обідню пору 21 червня.

Нагадаємо, 20 червня на вулиці Івана Гонти в Житомирі прорвало каналізаційний колектор. Унаслідок цього деякі приватні обійстя зазнали підтоплень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал водогін колектор порив каналізація  
Матеріали по темі