Події

За вихідні на дорогах Житомира та області патрульні виявили понад два десятки нетверезих водіїв, деякі були «під наркотиками»

27 June 2023, 09:40

За вихідні патрульні виявили 25 водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.

Про це 26 червня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Лише за минулу добу патрульні задокументували 8 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння. П'ятеро з них погодились пройти освідування за допомогою приладу Драгер на місці зупинки. У всіх керманичів результат — позитивний. Ще один водій відмовився від проходження освідування у встановленому законом порядку. Двоє кермувальників перебували у стані, ймовірно, наркотичного сп'яніння та відмовились від обстеження у лікаря-нарколога», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за кожним із випадків виявлення ознак сп'яніння у водіїв, патрульні склали відповідні адміністративні матеріали, які будуть направлені до суду.

Ще двох громадян, які керували авто з ознаками наркотичного сп'яніння, патрульні доставили до медзакладу, де водії погодились здати біоматеріал — результат згодом.

Нагадаємо, пізно ввечері 18 червня у Житомирі патрульні ловили нетверезого водія, який скоїв ДТП та зник з місця пригоди.

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня 2023 завдяки пильності громадян у мікрорайоні Мальованка в Житомирі патрульні виявили водія з ознаками сп'яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція патрульний патрульні водій нетверезий водій п'яний водій 
Матеріали по темі