Події

На одному із блокпостів Житомирської області зупинили водія, у якого рівень алкоголю перевищив допустиму норму у 15 разів

3 July 2023, 16:39

3 липня на одному з блокпостів області під час перевірки документів патрульні виявили керманича з ознаками алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

«Сьогодні на одному із блокпостів, під час перевірки документів у водія, інспектори встановили, що останній не має права керування. Спілкуючись з громадянином, патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння, а саме: різкий запах алкоголю з порожнини рота, нестійка хода, почервоніння шкіри обличчя», - йдеться у повідомленні.

Кермувальник погодився пройти освідування за допомогою приладу Драгер на місці зупинки. Результат — 2,99 проміле алкоголю.

Інспектори відсторонили водія від керування транспортним засобом та склали такі матеріали: за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Також у поліції зазначають, що за вихідні патрульні відсторонили від керування 23 водіїв та склали відповідні адміністративні матеріали.

Як повідомляв Житомир.info, в останні вихідні червня 2023 року на дорогах Житомирської області патрульні виявили понад два десятки нетверезих водіїв, деякі з яких були «під наркотиками».
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нетверезий водій п'яний водій патрульні патрульна поліція 
Матеріали по темі