Місто

Літня Михайлівська у Житомирі: діти у фонтані, мами з візочками, жваві велосипедисти і майже немає машин

13 July 2023, 16:46

В розпал літа у Житомирі фонтан на пішохідній Михайлівській залишається улюбленою забавкою дітей.

За майже годину вдень 13 липня основний транспорт, який рухався вулицею – це дитячі візочки. Також там часто проїжджають велосипедисти, бо за відсутності велодоріжок у місті такий маршрут, мабуть, вважають безпечнішим.

Нагадаємо, на двох прилеглих до Михайлівської вулицях – Лятошинського та Скорульського – тривають ремонтні роботи, можливо цим зумовлено те, що автівки на пішохідну вулицю не заїжджають, як це було раніше, хоча один автомобіль нам все ж вдалося побачити, сподіваємося, патрульна поліція зверне на нього увагу, стоп-кадр їм відправимо.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі боларди при в’їзді з вулиці Лятошинського на пішохідну Михайлівську запрацювати в листопаді 2017 року. Мешканці Михайлівської, яким потрібно виїжджати і заїжджати, а також фірми і компанії, заклади яких розміщені на цій вулиці, мали пульти-ключі від болардів. Один з болардів був зламаний з 2018 року і автомобілі можуть безперешкодної заїжджати на пішохідну вулицю. Зокрема, в жовтні 2021 року наші журналісти за 1,5 години нарахували понад десяток автомобілів, які заїхали на пішохідну вулицю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівська фонтан автомобіль літо  
Матеріали по темі