Фоторепортаж

Кольорова плитка і реконструкція каналізаційних мереж – у Житомирі тривають ремонтні роботи на двох вулицях у центрі міста. Фоторепортаж

6 July 2023, 14:18

У розпалі не лише літо, але й ремонтний “бум” у Житомирі: у місті реконструюють сквери, ремонтують дороги та тротуари.

Не оминули реконструкції і центр міста. Одразу на двох вулицях, прилеглих до пішохідної Михайлівської, тривають ремонтні роботи, що стало поганою новиною для тих, хто мав звичку скорочувати шлях, проїжджаючи через пішохідну Михайлівську цими двома вулицями.

Так, в'їзд на вулицю Лятошинського обмежили з початку тижня через роботи з реконструкції каналізаційних мереж. У Житомирській міській раді просили водіїв не ігнорувати встановлені дорожні знаки та попереджали про штрафи.

Станом на 12:00 6 липня тут працюють муніципали та бригада водоканалу. Вулиця частково розбита, навколо місць, де проводяться роботи, встановлені огородження та попереджувальні знаки.

На ці роботи 23 лютого 2023 року з міського бюджету управлінню комунального господарства було виділено 3,2 млн грн на реконструкцію каналізаційних мереж по вул. Бориса Лятошинського та 1,8 млн грн на придбання матеріалів для реконструкції водопровідних мереж по цій вулиці.

Капітальний ремонт тротуарів по провулку Скорульського триває вже більше тижня. За цей час вже встигли частково зняти старе покриття, підготувати і навіть вкласти кілька ділянок нової кольорової плитки. Договір на проведення ремонту з підрядником ФОП Клівітенко Володимир Вікторович було підписано і опубліковано у системі ProZorro 4 липня 2023 року. Згідно з документацією, ремонтні роботи вартуватимуть 1 млн 391 тис. 16 грн. Триватимуть роботи до 31 серпня 2023.

Нагадаємо, у Житомирі на вулицях Ціолковського та Кибальчича завершили поточний ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини та тротуарів, який коштував місту 9 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, за 8,3 млн грн покладуть плитку від Соборного до Грушевського.

Зауважимо, що 21 квітня цього року на сесії міської ради УКБ виділили, зокрема, 11 млн 741 тис. грн – на капітальний ремонт тротуарів по вул. Перемоги (майдан Соборний - вул. Михайла Грушевського).

Нагадаємо, 7 липня має відбутися аукціон УКБ зі закупівлі послуг на капітальний ремонт тротуарів по вул. Покровська (від Київської до Михайла Грушевського) з початковою ціною 13 млн 642 тис. 509,60 грн.

14 червня УКБ оголосило тендер на капітальний ремонт тротуарів по вул. Велика Бердичівська (вул. Івана Кочерги - вул. Шевченка, ліворуч): початкова ціна закупівлі становила 10 млн 553 тис. 222,40 грн, на торги подала заявку лише одна фірма – ТОВ «УК "Комфорт-Буд"» з пропозицією 10 млн 372 тис. 532,10 грн.

Як повідомляв Житомир.info, в 2016 році на капітальний ремонт тротуарів у центрі Житомира виділили 19 млн 314,3 тис. грн: планувалося оновити 30 тис. кв.м тротуарів – частину вулиці Театральної, Великої Бердичівської (до Бульвару), та Київської (до Небесної Сотні). Роботи з укладання плитки на Київській завершилася у 2018 році, а на вулиці Великій Бердичівській – у 2019. Гарантія на плитку діяла три роки і в 2023 році її збиралися ремонтувати за бюджетні кошти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт реконструкція плитка 
Матеріали по темі