Події

В Житомирській області сталася ДТП за участі вантажівки «Нової пошти», водій у реанімації

31 July 2023, 13:13

У Бердичівському районі зіштовхнулись вантажівки, один з водіїв у реанімації: поліція проводить розслідування

Про це 31 липня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась 30 липня близько 03:15 у с. Хажині Семенівської громади. Попередньо, водій вантажного автомобіля «Volvo», 25-річний житель Тернопільської області, рухаючись автодорогою Виступовичі - Житомир – Могилів-Подільський, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Там сталося зіткнення з автомобілем «Mercedes Benz Tego» під керуванням 27-річного вінничанина, який від удару перекинувся. Водій «Volvo» отримав травми та був ушпиталений до реанімаційного відділення міської лікарні. Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події», - йдеться у повідомленні.

Про цю ДТП Житомир.info повідомили 30 липня 2023 року читачі. Зазначаючи, що на трасі зіштовхнулись вантажівка «Нової пошти» «Volvo» та «Mercedes Benz Tego».

Нагадаємо, 30 липня 2023 року на трасі Київ – Чоп у Житомирському районі трапилася ДТП за участю автобуса та вантажівки. На місці утворився затор.

Як повідомляв Житомир.info, 29 липня 2023 року у Житомирі на вулиці Лесі Українки близько 9:30 зіткнулися Еко таксі та Мерседес, на місці працюють правоохоронці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вантажівка Нова пошта 
Матеріали по темі