Місто

В Житомирі проведуть конкурс бізнес-ідей, виконком затвердив положення

2 August 2023, 09:14

В Житомирі 2 серпня стартує прийом заявок на конкурс бізнес-ідей, мета якого – створення умов для сталого розвитку підприємництва, підтримка інноваційного і економічного розвитку Житомирської міської територіальної громади, подолання негативних економічних наслідків війни.

Положення про конкурс затвердили на засіданні міськвиконкому 2 серпня.

«До участі у конкурсі запрошуються: підприємці-початківці; особи, які мають бізнес-ідеї та планують розпочати власну справу, в тому числі – студенти; релокований бізнес, внутрішньопереміщені особи. Конкурс проходитиме у три етапи: оголошення про прийом заявок, відбір експертною радою заявок та фінал. Напрямки, які ми визначили для себе пріоритетними:енергоефективність; харчова промисловість (продовольча безпека); охорона здоров’я; легка промисловість; рішення у сфері безпеки. Термін подачі заявок – з сьогоднішнього дня і до 1 вересня. Переможці отримають експертну підтримку у розробці бізнес-планів, головний переможець візьме участь у фестивалі інноваційних проєктів «Сікорські Челендж», який буде проходити з 24 по 27 жовтня в 2023 році», - доповіла директор департаменту економічного розвитку Вікторія Сичова.

Зазначимо, що проєкт рішення виконкому «Про затвердження положення про організацію та проведення конкурсу бізнес-ідей» був оприлюднений на сайті міської ради 1 серпня.

Фото з сайту міської ради

Як повідомляв Житомир.info, за рік, з 1 липня 2022 року по 1 липня 2023 року, 283 підприємці Житомирської області отримали від держави мікрогранти на створення або розвиток бізнесу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком бізнес конкурс Сичова підприємець  
Матеріали по темі