Події

На півночі Житомирської області блискавка влучила в замінований відрізок дороги: дістатися до деяких сіл неможливо

3 August 2023, 09:56

У Народицькій громаді Житомирської області блискавка влучила в замінований відрізок дороги. Сталася детонація, а посеред дороги утворилась вирва.

Про це 2 серпня повідомила Народицька селищна військова адміністрація.

«02.08.2023 року о 18 годині 15 хвилин до 14 ДПРЧ надійшло повідомлення про руйнування дороги сполученням смт Народичі - с. Радча, на відрізку дороги між населеними пунктами с. Залісся та с. Грезля Народицької територіальної громади Коростенського району. За первинною інформацією руйнування виникло через потрапляння блискавки в замінований відрізок дороги у період негоди що спричинило детонацію. Загиблі та постраждалі відсутні», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на даний час транспортне сполучення із населеними пунктами с. Грезля, с. Давидки, с. Радча, с. Нова Радча, с. Стара Радча, с. Тичків, с. Вільхова, с. Ровба по твердому покриттю відсутнє.

Як повідомляв Житомир.info, 2 вересня 2022 року в Народицькому спецлісгоспі автомобіль лісової охорони наїхав на міну, загинув 41-річний єгер. За інформацією поліції, внаслідок події також травмувався 46-річний пасажир автомобіля лісової охорони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Народичі Радча міна блискавка дорога вирва 
Матеріали по темі