Суспільство

Ми робимо все, щоб вони не зайшли до нас додому: воїни житомирської бригади про відпрацювання по росіянах на фронті

7 August 2023, 10:09

Артилеристи 95 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України продовжують знищувати ворожі цілі з російськими окупантами, випалюючи навіть будь-який слід від них. Працюють інтенсивно, ставлять рекорди по влучаннях і роблять усе можливе, аби ворог не прийшов у домівки мирних жителів.

Про це 7 серпня повідомила служба зв'язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ ЗС України.

«Щойно відпрацьовували по піхоті, яка заїхала в будинок, розвалили. Зазвичай, це бліндажі, окопи, тимчасові укриття теж розкидаємо. Кажуть, що молодці. Другий раз показуємо, що робимо. Це все залежить від навідника і злагодженості колективу. Якщо працюють усі красиво, швидко і злагоджено, то воно так і виходить. Навідник робить свою роботу, заряджаючий – свою. Минулого тижня заїхали на другий день весь день розбирали окоп, спочатку кілька там прикопали, потім прийшли ще кілька, і їх туди ж прикопали. 9 влучань в ціль за раз, це був рекорд. Я би не хотів, щоб вони потрапили до нас додому і не творили там те, що натворили тут – не знущалися з наших жінок, дітей, батьків, тому через це тут і стоїмо, щоб вони туди не пройшли», - зазначив артилерист-десантник.

Нагадаємо, у відео 95-ї бригади від 4 серпня житомирські піхотинці розповідали про бойові дії «на нулі», успіхи завдяки техніці та злагоджену роботу захисників

А наприкінці липня 2023 року мінометники житомирської бригади розповіли, як завдяки злагодженій командній роботі ефективно нищать російських окупантів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 95 бригада ДШВ окупант війна десантник артилерист 
Матеріали по темі