Місто

В Житомирі 8 серпня обмежать рух на двох вулицях, де будуть встановлювати модульні укриття

7 August 2023, 20:04

В Житомирі завтра, 8 серпня, буде тимчасове обмеження руху на двох вулицях.

Про це ввечері 7 серпня повідомила Житомирська міська рада.

«Завтра, 08.08.2023, тимчасово буде обмежений рух транспорту вулицями: Лятошинського та Покровською. Встановлюватимуть модульні укриття. Завчасно плануйте свій маршрут, аби не гаяти час у заторах», - йдеться у повідомленні.

Початок перекриття руху та його орієнтовна тривалість не повідомляються. Укриття встановлюватимуть у скверах на Покровській та на розі Лятошинського і Небесної сотні.

Нагадаємо, 2 серпня на засіданні виконкому затвердили 6 адрес для розміщення модульних укриттів: Новий бульвар, 4, площа Польова, 10, Лятошинського, 13, Покровська, 131, Старий бульвар, 14-а, Чуднівська, 167. Після засідання мер анонсував, що перші укриття почнуть встановлювати на наступному тижні.

До цього, 27 липня, КП «Зеленбуд» провело тендер на закупівлю чотирьох модульних укриттів (три – на 20 осіб, одне – на 50 осіб) за 6,7 млн грн, які мають поставити до кінця серпня: єдиним учасником і переможцем тендеру стало київське ТОВ «Хоббіт хаус» з пропозицією 6 млн 745 тис. грн. Ще два укриття має купити КП «Парк».

Як повідомляв Житомир.info, 25 млн грн на придбання модульних укриттів виділили на сесії Житомирської міської ради 29 червня 2023 року, мер називав місця, де планують встановити такі модульні сховища: сквер на Лятошинського, бо поруч Житній ринок, Новий та Старий бульвар, гідропарк, ринок «Хмільники».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: модульне укриття обмеження руху вул.Лятошинського вул.Покровська сквер укриття 
Матеріали по темі