Події

На півночі Житомирської області викрили місцевого жителя, який без документів перевозив трактором соснові колоди

10 August 2023, 10:25

В Житомирській області 9 серпня під час проведення спільного рейду працівниками лісової охорони та співробітниками прикордонної служби, на автошляху біля села Купеля було зупинено трактор з причепом, який перевозив незаконно зрубані соснові колоди.

Про це 10 серпня повідмила пресслужба Столичного лісового офісу

«Як з’ясувалося, трактор належить місцевому жителю Олевської громади. Під час перевірки виявилося, що він не мав жодних документів ані на транспортний засіб, ані на вантаж. Встановлено, що браконьєр здійснив самовільну вирубку дерев сосни у лісовому масиві Руднянського лісництва, що належить до філії «Олевське лісове господарство». За його словами, незаконно зрубана деревина передбачалась для подальшого продажу», - йдеться у повідомленні.

Порушник визнав свою провину і погодився добровільно відшкодувати усю заподіяну шкоду. Однак це не звільняє його від відповідальності від скоєного злочину. Дії браконьєра отримають гідну оцінку з боку правоохоронців.

Це має стати серйозним уроком для порушників та запобігти таким протиправним діям у майбутньому. Адже незаконна вирубка лісу – це злочин проти довкілля та державного лісового фонду.

У Столичному лісовому офісі в коментарі Житомир.info повідомили, що під час проведення спільного рейду працівники лісової охорони та співробітники прикордонної служби зупинили трактор з причепом, який перевозив незаконно зрубані соснові колоди 9 серпня, після 16:00.

Як повідомляв Житомир.info, 8 серпня 2023 року в Житомирській області затримали вантажівку під керуванням жителя Рівненщини, який перевозив деревину без документів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліс деревина Столичний лісовий офіс вирубка дерево 
Матеріали по темі