Події

У селищі Житомирського району на пожежі в будинку загинув 13-річний хлопчик: господарі з іншими дітьми встигли врятуватися

25 August 2023, 09:53

У селищі Пулини Житомирського району вранці 25 серпня під час ліквідації пожежі виявили тіло 13-річної дитини.

Про це 25 серпня повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«25 серпня о 06:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селищі Пулини Житомирського району. По прибуттю до місця події рятувальники виявили сильне задимлення всередині оселі. Господарі з дітьми були вже на вулиці, однак вони повідомили фахівців ДСНС, що в будинку може знаходитись їх ще одна дитина. В складі ланки газодимозахисної служби рятувальники зайшли в оселю та на підлозі між двома кімнатами виявили бездиханне тіло 13-річного хлопчика. Пожежу локалізували о 06:20 та о 06:50 повністю ліквідували. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м. На гасінні працювало 4 чоловіки особового складу та 2 одиниці техніки. Причина займання встановлюється фахівцями», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, увечері 2 лютого у Житомирі на пожежі в кімнаті гуртожитку на Польовій вогнеборці врятували жінку з 5-річною дитиною.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 13 січня 2023 року у селищі Нова Борова Житомирського району загорівся приватний будинок. Вогнеборці, які прибули на виклик, врятували дворічне маля. Дитина госпіталізована з опіком живота.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник загиблий дитина діти 
Матеріали по темі