Події

У Житомирі на Великій Бердичівській водій спричинив ДТП під час руху заднім ходом

20 September 2023, 12:59

19 вересня на вулиці Великій Бердичівській водій авто Volkswagen спричинив ДТП під час руху заднім ходом.

Про це 20 вересня у своєму телеграм-каналі повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора, близько 14-ї години, патрульні отримали повідомлення про ДТП без потерпілих на вулиці Великій Бердичівській. На місці інспектори встановили, що водій авто Volkswagen не переконався у безпечності маневру та під час руху заднім ходом наїхав на авто KIA, яке зупинилось позаду», - йдеться у повідомленні.

Також патрульні виявили, що кермувальник транспортного засобу Volkswagen, використовує номерний знак, що не належить цьому автомобілю.

На керманича Volkswagen патрульні винесли постанову за ч. 1 ст. 121-3 (Порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів) та склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, 18 вересня у смт. Гуйві на автодорозі Виступовичі - Житомир - М.Подільський водій здійснив наїзд на 64-річну місцеву жительку. В результаті ДТП жінка загинула на місці.

Як повідомляв Житомир.info, 17 вересня 2023 року в Житомирі на проспекті Миру, внаслідок зіткнення автівки та мотоцикла, травми у ДТП отримав мотоцикліст, поліція проводить розслідування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП аварія водій Велика Бердичівська 
Матеріали по темі