Події

У селі Житомирського району мотоцикл врізався в паркан: 19-річний водій загинув на місці, пасажир потрапив до реанімації

25 September 2023, 12:22

У селі Сліпчиці Житомирського району 25 вересня 19-річний керманич мотоцикла виїхав за межі проїзної частини, де зіткнувся з парканом. Внаслідок ДТП водій загинув на місці, а 27-річний пасажир потрапив до лікарні.

Про це 25 вересня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Житомирського райуправління поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася уночі 25 вересня в селі Сліпчицях Черняхівської громади. Попередньо, близько 01:40 керманич мотоцикла «Дніпро», рухаючись у напрямку селища Черняхова, виїхав за межі проїзної частини, де зіткнувся з парканом. У результаті 19-річний житель громади, який, за попередньою інформацією, перебував за кермом, від отриманих травм загинув на місці події. Його 27-річний пасажир з тілесними ушкодженнями госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні», - йдеться в повідомленні.

Нині правоохоронці Житомирського районного управління поліції встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди в межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація - ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, увечері 23 вересня в Бердичеві сталася смертельна ДТП: внаслідок зіткнення мотоцикла й легкового автомобіля загинули двоє людей, що їхали на двоколіснику.

Як повідомляв Житомир.info, 10 вересня 2023 року в Житомирі на перехресті вулиць Покровської та Т. Бульби-Боровця зіткнулися автомобіль Renault та мотоцикл BMW, внаслідок чого травмувалися троє людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення мотоцикл 
Матеріали по темі