Суспільство

Команда Житомирської області здобула «золото» на чемпіонаті України з хокею на траві

26 September 2023, 12:17

У Чернівцях відбувся чемпіонат України з хокею на траві серед юнаків 2014-2015 років народження. Хокеїсти Житомирщини здобули командний «золотий» результат, а гравець Черкас Кирило став кращим захисником чемпіонату.

Про це 25 вересня повідомило управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«З 21 по 24 вересня в місті Чернівці проходив чемпіонат України з хокею на траві серед юнаків 2014-2015 років народження. Протягом 3 днів хокеїсти з Чернівецької, Сумської, Вінницької та Житомирської областей боролися за першість. Хокеїсти Житомирщини здобули командний «золотий» результат, а гравець Черкас Кирило став кращим захисником чемпіонату. Вітаємо спортсменів та тренерів Андрія Черкаса, Євгенія Мокрицького»,- йдеться в повідомленні.

Турнірна таблиця чемпіонату:

1 місце – ОДЮСШ ХК «Фенікс» Житомирська область;

2 місце – Калинівська ДЮСШ «Авангард»;

3 місце – СДЮШОР «Динамо» м. Суми.

Нагадаємо, 9 вересня 2022 року у Житомирі на майданчику біля кінотеатру «Жовтень» влаштували виставку обласних спортивних секцій та відділень. Тоді відвідувачам демонстрували досягнення акробатики, шахів, хокею на траві та інших видів спорту. Захід відбувся з нагоди Дня фізичної культури та спорту, який відзначають кожної другої суботи вересня.

Як повідомляв Житомир.info,27 жовтня 2021 року у Житомирі на базі ЗОШ №8 відбувся чемпіонат Житомирської області з хокею на траві серед юнаків 2011-2012 років народження. Через пандемію на змагання приїхали лише три команди ОДЮСШ ХК «Фенікс» з Бердичева, команда ОТГ Гришківці та команда ЗОШ 8 «Полісся» з Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хокей на траві чемпіонат України Фенікс 
Матеріали по темі