Події

У приміському селищі в результаті ДТП 8-річна дитина отримала травми, а у Житомирі водійка в'їхала у стовп

2 October 2023, 12:38

Унаслідок ДТП, що трапились на вихідних у Житомирі та у смт Озерному, пасажири автомобілів потрапили до лікарень. Серед потерпілих – 8-річна дитина.

Про це 2 жовтня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«30 вересня близько 14:00 дорожньо-транспортна пригода сталася у смт Озерному. Попередньо, 38-річна місцева жителька, керуючи автомобілем «Opel» по вулиці Авіаційній, не впоравшись з керуванням, здійснила виїзд за межі проїзної частини, де зіткнулася з деревом. У результаті ДТП 8-річна пасажирка легковика отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні. Водійці було надано допомогу без ушпиталення», - йдеться у повідомлені.

Також вночі 1 жовтня сталась ще одна автопригода. У Житомирі водійка здійснила зіткнення з бетонною опорою лінії електропередач.

«А вже 1 жовтня близько 00:45 у місті Житомирі по вулиці Київській 36-річна керманичка автомобіля «Gelly» виїхала за межі проїзної частини, де здійснила зіткнення з бетонною опорою лінії електропередач», - повідомляє поліція.

Як результат – пасажир транспортного засобу, 43-річний містянин, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікувального закладу. Водійці медики надали допомогу без госпіталізації.

В обох випадках поліцією розпочаті досудові розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 1 жовтня у с. Чижівці Звягельського району сталась ДТП, у якій загинув 61-річний мотоцикліст.

Як повідомляв Житомир.info, 2 жовтня 2023 року в Житомирі на перехресті Івана Мазепи і Бориса Тена зіткнулися дві автівки, рух транспорту був частково ускладнений. Потерпілі від госпіталізації відмовилися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП аварія водій зіткнення Озерне дитина 
Матеріали по темі