Місто

У Житомирі попрощалися з добровольцем, який загинув під час виконання бойового завдання

4 October 2023, 19:06

У Житомирі в останню путь провели захисника Віталія Дембіцького, який загинув 27 вересня при виконанні бойового завдання.

Про це 4 жовтня повідомила Житомирська міська рада.

«Житомир попрощався… На щиті повернувся ДЕМБІЦЬКИЙ ВІТАЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ (02.06.1987 — 27.09.2023 р.р.). Віталій Миколайович народився у Житомирі. Навчався в Житомирській ЗОШ № 19, 8-9 класи закінчував у с. Троянів Житомирського району. Після закінчення школи вступив до ПТУ №5 та отримав професію «Маляр-штукатур». Закінчивши училище, працював у сфері приватно - будівельного бізнесу. Був гарною підтримкою та опорою для своєї матусі, своєї дружини, яка також захищає Україну у лавах ЗСУ. Із перших днів повномасштабної агресії рф прагнув стати на захист нашої країни, але не був мобілізований за станом здоров'я. Та незважаючи на це, Віталій добровільно стає до лав ТРО ЗСУ. Героїчно загинув 27.09.2023 під час виконання бойового завдання із захисту України», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 3 жовтня в Житомирі попрощалися з військовим Михайлом Мирунком, який загинув 24 серпня 2023 року, захищаючи Україну від російських окупантів.

Як повідомляв Житомир.info, 2 жовтня 2023 року в Житомирі попрощалися із військовим Олександром Кирилюком, який став на захист нашої країни з початком повномасштабної війни рф проти України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий загибель захисник військовослужбовець 
Матеріали по темі