Події

На трасі у громаді Житомирської області Renault Master наїхав на 50-річного пішохода, чоловік помер у «швидкій»

11 October 2023, 11:55

Вчора на трасі Виступовичі – Житомир – Могилів Подільський у Гришковецькій громаді Renault Master здійснив наїзд на пішохода, чоловік помер у «швидкій».

Про це 11 жовтня повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

«Подія сталась 10 жовтня близько 18:10 у Гришковецькій громаді на автодорозі Виступовичі – Житомир – Могилів Подільський», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, водій автомобіля «Renault Master», 41-річний житель Житомирського району, здійснив наїзд на чоловіка, який перетинав автошлях. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 50-річний житель місцевої громади помер у «швидкій» дорогою до лікарні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, 30 вересня у Тетерівській та Пулинській громадах сталися дві ДТП, у яких тілесні ушкодження отримали пішоходи. В останньому випадку потерпілого врятувати не вдалося.

Як повідомляв Житомир.info, 27 вересня 2023 року в Житомирі на вул. Івана Гонти водій автомобіля Mercedes-Benz наїхав на 33-річну жінку, постраждала потрапила до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція загиблий загинув пішохід траса дорога наїзд швидка 
Матеріали по темі