Події

На трасах у Житомирській області в результаті ДТП 28-річний пішохід загинув, а 45-річний отримав травми

3 October 2023, 09:48

30 вересня у Тетерівській та Пулинській громадах сталися дві ДТП, у яких тілесні ушкодження отримали пішоходи. В останньому випадку потерпілого врятувати не вдалося.

Про це ввечері 2 жовтня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«У селі Денишах близько 19: 40 водій автомобіля «Nissan», 58-річний житомирянин, рухаючись автодорогою Житомир-Чернівці, здійснив наїзд на чоловіка, який перетинав автошлях. Унаслідок ДТП пішохід, 45-річний житель Івано-Франківщини отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Цього ж дня сталася ДТП на трасі Київ-Чоп, в якій загинув 28-річний пішохід.

«Автотроща, яка мала місце близько 21:45 на 169 кілометрі автодороги Київ-Чоп, неподалік села Юлянівки, стала фатальною для 28-річного жителя місцевої громади. Він, перетинаючи автошлях, потрапив під колеса вантажного автомобіля «Ford», яким керував 55-річний житель Львівщини. На жаль, унаслідок зіткнення пішохід загинув на місці події», - повідомляють у поліції.

Нині в обох випадках слідчі встановлюють обставини подій у межах кримінальних проваджень, відкритих за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 2 жовтня на трасі Київ-Чоп поблизу села Світин сталась ДТП з потерпілими. Водій автомобіля Renault не вибрав безпечної швидкості руху та не дотримався безпечної дистанції, в результаті чого допустив зіткнення з транспортним засобом Mercedes, який рухався попереду. Від медичної допомоги пасажирка авто Renault відмовилася.

Як повідомляв Житомир.info, 2 жовтня пресслужба Житомирського районного управління поліції повідомила про те, що унаслідок ДТП, що трапились на вихідних у Житомирі та у смт Озерному, пасажири автомобілів потрапили до лікарень. Серед потерпілих – 8-річна дитина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП аварія водій рух траса Київ-Чоп пішохід 
Матеріали по темі