Події

У Житомирі на Вітрука Seat в’їхав у мотоцикл, а потім в іншу автівку: на водія-порушника склали низку протоколів

13 October 2023, 17:30

У Житомирі на вулиці Вітрука 13 жовтня близько 17 години сталася аварія за участю мотоцикла та двох автівок.

Про це повідомив колега Житомир.info з місця події.

У коментарі в пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області Житомир.info вдалося дізнатися, що автопригоду спричинив водій Seat, в’їхавши в мотоцикл та авто.

«Попередньо, водій, керуючи транспортним засобом Seat, рухаючись в крайній лівій смузі, допустив зіткнення з мотоциклом, після чого по інерції виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з Kia Rio. На водія-порушника складають низку матеріалів, зокрема, за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП, ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП, ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року вчинення порушень, передбачених частинами другою - четвертою цієї статті) та ч. 3 ст. 130 (Третє та наступні протягом року керування у стані сп’яніння) КУпАП», - зазначили в патрульній поліції.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що водій Seat на 10 років позбавлений права керування і часто порушує ПДР.

Нагадаємо, увечері 11 жовтня на верхній Польовій, на перехресті Вітрука та Ціолковського, зіткнулися Audi та Hyundai, внаслідок чого постраждала жінка-водійка однієї із автівок.

Як повідомляв Житомир.info, 9 жовтня 2023 року близько 15 години в Житомирі на перехресті вулиць Покровська та Домбровського, біля Сінного ринку, зіткнулися дві автівки, після чого одна з них вилетіла на тротуар: травмувалася жінка-пішохід.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція мотоцикл 
Матеріали по темі