Влада

Департамент Житомирської ОДА оголосив тендер на ремонт мосту в Коростишеві за майже 112 мільйонів

16 October 2023, 11:35

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголосив тендер на капітальний ремонт мосту через річку Тетерів у місті Коростишів.

Оголошення 12 жовтня оприлюднене в системі «Прозорро».

Очікувана вартість закупівлі «Капітальний ремонт мосту в м. Коростишів через р. Тетерів О060814 Коростишів-Кошарища км 1+152, Житомирська область» становить 111 млн 797 тис. 187,60 грн.

Аукціон запланований на 20 жовтня, роботи мають бути виконані до 20 грудня 2024 року.

Громадська активістка Катерина Бритавська, яка постійно оскаржує вартісні тендери, через кілька годин після оприлюднення інформації про закупівлю департаменту Житомирської ОДА подала скаргу до Держаудитслужби щодо безглуздого витрачання коштів під час війни.

«Зараз потрібно кошти спрямовувати на потреби армії. Захисникам потрібні дрони, автомобілі, спорядження, медичні препарати», - йдеться у скарзі.

Станом на ранок 16 жовтня статус відповіді Держаудитслужби «очікується».

Зауважимо, що проєктні і вишукувальні роботи по об’єкту: «Капітальний ремонт мосту в м. Коростишів через р. Тетерів департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА замовляв ще в 2020 році за 2,3 млн грн. В липні 2023 року доплатили ще 156 тис. грн за коригування проєктної документації.

Нагадаємо, в центрі Житомира 16 жовтня проходить акція проти витрачання бюджетних коштів на бруківку та стадіони.

Як повідомляв Житомир.info, в липні 2020 року департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА уклав договір з польською компанією SP. Z O.O. Mast-Bud на капітальний ремонт мосту через річку Тетерів у Коростишівському районі за 22 млн 740 тис. грн, роботи були виконані за пів року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер ОДА департамент міст Коростишів річка Тетерів Держаудитслужба 
Матеріали по темі