Місто

В Житомирі почався опалювальний сезон: лікарні та дитсадки вже отримують тепло, а школи – після канікул

16 October 2023, 14:59

Опалювальний сезон 2023 року в Житомирі розпочато сьогодні.

Про це 16 жовтня повідомило комунальне підприємство «Житомиртеплокомуненерго».

«Спочатку включаємо об'єкти соціальної сфери. Лікарні міста вже отримують тепло. Опалення в дошкільних закладах підключено сьогодні. Щодо шкіл: через осінні канікули опалення буде включено пізніше. Йде процес розпломбування котелень, які подають тепло на багатоквартирні житлові будинки. Потягом 2-3 днів тепло почне подаватись до будинків. Маємо надію, що цей опалювальний сезон пройде легше попереднього. З нашого боку була проведена вся необхідна підготовка, щоб виключити можливі зовнішні втручання, в тому числі проблеми з електропостачанням, і ми готові до зими», - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що осінні канікули цього року триватимуть з 21 по 29 жовтня.

Нагадаємо, на засіданні міськвиконкому 13 жовтня ухвалили рішення про початок опалювального сезону 2023/2024 років: 16 жовтня тепло подадуть у лікарні та заклади освіти, а за декілька днів і в оселі житомирян.

Як повідомляв Житомир.info, минулий опалювальний сезон у Житомирі розпочався з 20 жовтня 2022 року і завершився 14 квітня 2023 року. Станом на 6 жовтня 2023 року всі навчальні заклади та медустанови Житомира були готові до опалювального сезону, в багатоповерхівках підготовчі роботи ще тривали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тепло Житомиртеплокомуненерго опалювальний сезон теплокомуненерго ЖТКЕ  
Матеріали по темі