Суспільство

Дати осінніх канікул у навчальних закладах Житомирської області та їх особливості для учнів деяких ліцеїв

18 October 2023, 11:45

В освітніх закладах Житомирської області осінні канікули розпочнуться в різні дати, в переважної більшості з 23 жовтня. А окремі ліцеї будуть ділити їх на два етапи.

Про це 18 жовтня повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«Вже другий рік поспіль українські школярі пристосовуються до нових реалій та навчаються в умовах воєнного стану. Наразі освітній процес у ліцеях Житомирської області відбувається у трьох форматах — очний, дистанційний та змішаний. Кожен навчальний заклад обирає тип навчання самостійно, виходячи із ситуації з безпекою в регіоні. Не дивлячись на те, що освітні заклади можуть самостійно формувати структуру навчального року, осінні канікули часто припадають на останній тиждень жовтня. У 2023 році в області з 586 діючих закладів загальної середньої освіти 435 закладів розпочинають період канікул з 23 жовтня 2023 року, 147 закладів з 30 жовтня 2023 року та 3 заклади з 16 жовтня 2023 року», - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, за інформацією ОВА, окремі заклади будуть йти на канікули в два етапи — поки одні учні ліцеїв навчатимуться, інші будуть відпочивати. Перша черга канікул триватиме з 23 до 29 жовтня, друга — з 30 жовтня по 5 листопада.

Нагадаємо, 7 вересня у департаменті освіти назвали орієнтовні дати усіх канікул у житомирських ліцеях та розповіли, коли закінчиться навчальний рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: канікули школа ліцей навчання освіта освітній заклад учень осінні канікули ОВА 
Матеріали по темі