Місто

У Житомирі на Старому бульварі затопило дорогу: містяни нарікають на бездіяльність комунальників, у водоканалі кажуть – багато поривів

20 October 2023, 12:42

У Житомирі 20 жовтня, від ранку й до обіду, на Старому бульварі майже неможливо пройти, не намочивши ноги, через затоплену дорогу. Навіть не зважаючи на дощову погоду, води забагато, а містяни бідкаються, що це точно не через опади, адже вона вирує з-під асфальту. Комунальників із «Житомирводоканалу» станом на 12 годину на місці не видно.

Тож Житомир.info вирішив поцікавитися у пресслужбі КП «Житомирводоканал», чому працівники не ліквідовують очевидний порив.

«У Житомирі 20 жовтня станом на ранок ми мали близько 8 поривів і 4 бригади працюють на водопровідних мережах сьогодні. Вони одночасно не можуть бути одразу в восьми точках, працівники ліквідовують пориви почергово – отримали наряд, поїхали виконали роботи на одному пориві, якщо роботи не складні, то виконали і на другому. У нас всього один екскаватор працює на мережах водопровідних, інший – на каналізаційних, що також зумовлює те, що ми не можемо одночасно виконати всі заявки одразу. У зв’язку з проблемами, пов’язаними з тиском води, мережі «порвало», - зазначили в водоканалі.

Зауважимо, о 10:54 в телеграм-каналі комунального підприємства надали перелік адрес, за якими є заявки по поривах.


Скріншот із телеграм-каналу КП «Житомирводоканал».

Нагадаємо, 10 жовтня в Житомирі близько трьох десятків адрес лишилися без водопостачання через ремонтні роботи комунальників.

Як повідомляв Житомир.info, 9 жовтня 2023 року у Житомирі була призупинена подача води до більш ніж 20 будинків. А у двох районах виконували промивку мереж, тому там протягом проведення робіт прогнозували знижений тиск.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал водопостачання порив Житомирводоканал 
Матеріали по темі