Події

У селі Житомирської області велосипедист потрапив під колеса трактора: чоловік помер у лікарні

26 October 2023, 15:21

На Олевщині велосипедист потрапив під колеса трактора, внаслідок отриманих травм чоловік помер у лікарні. Слідчі поліції встановлюють обставини ДТП.

Про це 26 жовтня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Повідомлення про подію, що сталася у с. Лопатичах, надійшло до поліції 25 жовтня о 18:40. Відтак на місці працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (м. Олевськ) Коростенського райуправління поліції. Попередньо, 33-річний місцевий житель, керуючи трактором, здійснив наїзд на свого 55-річного односельця, який у цей час рухався вулицею села велосипедом. Водій велосипеда отримав травми та був доставлений до міської лікарні. На жаль, врятувати його життя не вдалося. Поліцейські розслідують дорожньо-транспортну пригоду у межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація події - ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - йдеться в повідомленні.

Поліція закликає учасників дорожнього руху бути вкрай уважними під час руху автошляхами в осінньо-зимовий період. Зважайте на ускладнення дорожніх умов у зв’язку з настанням ранніх сутінків, туман, ожеледицю та опади – додаткові фактори ризику потрапляння у ДТП, тож будьте уважними та обережними.

Шановні велосипедисти! Суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та особистої безпеки. Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі та сигналізуйте про свої наміри змінити напрям руху тощо знаками, зрозумілими іншим водіям. Обов’язково використовуйте захисні шоломи, виділяйте себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу.

Нагадаємо, вранці 19 жовтня у Житомирі на вулиці Шевченка під колесами вантажівки загинув 78-річний велосипедист.

Як повідомляв Житомир.info, 12 серпня 2023 року у Бердичівському районі Житомирської області водій автомобіля наїхав на 12-річну велосипедистку, дівчина отримала травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП велосипедист Олевськ трактор аварія поліція ГУНП велосипед 
Матеріали по темі