Події

Поблизу Житомира MAN збив пішохода: непритомну 70-річну жінку ушпиталили до реанімації

27 October 2023, 16:07

Зранку неподалік села Сонячного автомобіль MAN збив 70-річну жінку. Пішохід отримала травми та в непритомному стані була госпіталізована. Поліцейські встановлюють особу потерпілої.

Про це 27 жовтня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 жовтня близько 05:00 на 144 км автодороги Київ-Чоп, неподалік села Сонячного.Попередньо, 30-річний житель Львівщини, перебуваючи за кермом автомобіля «MAN», під час руху у напрямку села Кам’янки здійснив наїзд на жінку, віком близько 70 років, яка у той час перебувала на автошляху», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження та в непритомному стані була ушпиталена до реанімаційного відділення лікарні.

Нині слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Також поліцейські встановлюють особу травмованої.

Якщо ви були свідками чи очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, або ж маєте інформацію про потерпілу, зателефонуйте за номерами: (0412) 40-74-75, на спецлінію 102 або зверніться до Житомирського районного управління поліції за адресою: м. Житомир, вул. Лесі Українки, 17.

Нагадаємо, 26 жовтня пресслужба поліції Житомирської області повідомила про те, що на Олевщині велосипедист потрапив під колеса трактора, внаслідок отриманих травм чоловік помер у лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 20 жовтня 2023 року в Житомирі по вулиці Великій Бердичівській Renault збив двох пішоходів: 68-річна містянка та її 17-річний онук отримали травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія пішохід Сонячне Київ-Чоп траса 
Матеріали по темі