Події

Житомирські рятувальники ліквідовують наслідки негоди: прибрали чотирнадцять дерев

28 October 2023, 11:48

Рятувальники з самого ранку ліквідовують наслідки негоди. Здійснили 5 виїздів на розрізання та прибирання чотирнадцяти дерев.

Про це 28 жовтня у своєму телеграм-каналі повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«О 06:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність прибрати дерева, що впали на дорозі у с. Троянів Новогуйвинської територіальної громади Житомирського району та повністю перекрили рух для транспорту. Бійці ДСНС розрізали та розтягнули три повалені негодою дерева та звільнили проїжджу частину. О 06:50 рятувальники виїхали на прибирання дерева, що впало на легковий автомобіль у м. Коростишів Житомирського району», - йдеться у повідомленні.

Загалом здійснено 5 виїздів на розрізання та прибирання 14-ти дерев, повалених сильними поривами вітру.

Крім того, рятувальники залучались на демонтаж деревʼяної балконної рами в одному із багатоквартирних будинків у Житомирі, частину якої зірвало сильними поривами вітру.

У ДСНС зазначили, що станом на 06:00 внаслідок негоди та спрацювання автоматики на території області без електропостачання залишаються 36 населених пунктів у Житомирському, Бердичівському та Звягельському районах. Наразі проводяться відновлювальні роботи.

Нагадаємо, 28 жовтня у Житомирській області через сильні пориву вітру оголосили помаранчевий рівень небезпеки. В населених пунктах аварійні відключення світла. Заступник директора КП «Зеленбуд» Житомирської міської ради показав наслідки негоди в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС негода дерево повалені дерева рятувальник вітер погода 
Матеріали по темі