Події

За минулу добу двоє пішоходів загинули внаслідок ДТП у селі та в райцентрі Житомирської області

28 October 2023, 15:39

Вчора у селі Глибочиця під колесами автомобіля загинула 68–річна жінка, а у Звягелі автобус наїхав на пішохода: постраждала померла у лікарні.

Про це 28 жовтня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«27 жовтня до поліції надійшли повідомлення про наїзди транспортних засобів на людей у Житомирському районі та у м. Звягелі. Відтак на місцях подій працювали слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів, які зафіксували обставини. Так, близько 18:30 у Звягелі водій автобуса ПАЗ, 61-річний містянин, допустив наїзд на 59-річну жінку, яка переходила дорогу. Її було ушпиталено до реанімаційного відділення місцевої лікарні. На жаль, врятувати життя травмованої не вдалося», - йдеться у повідомленні.

А о 21:55 у с. Глибочиці 39-річний житель м. Борисполя, керуючи автомобілем BMW, допустив наїзд на пішохода, 68–річну жінку. Унаслідок ДТП жінка загинула на місці.

Відтак слідчі розпочали досудові розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 16 жовтня у Новоборівській громаді водій автомобіля «Renault», збив пішохода. Від отриманих травм 55-річний чоловік загинув на місці.

Як повідомляв Житомир.info, 10 жовтня 2023 року на трасі Виступовичі – Житомир – Могилів Подільський у Гришковецькій громаді Renault Master здійснив наїзд на пішохода, 50 річний чоловік помер у «швидкій».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП пішохід загибель автомобіль Звягель Глибочиця аварія 
Матеріали по темі