Події

На трасі у Житомирському районі водій мікроавтобуса заснув під час руху та в’їхав у КамАЗ

29 October 2023, 15:36

На трасі у селі Улашанівка сталася ДТП за участю мікроавтобуса та КамАЗу. Водія затисло у кабіні автомобіля.

Про це 29 жовтня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Ліквідація наслідків дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на трасі у с. Улашанівка Житомирського району за участю двох вантажівок. Силами рятувальників деблоковано водія, якого затисло в кабіні, та передано медикам», - йдеться у повідомленні.

У коментарі Житомир.info пресслужба поліції Житомирської області зазначила, що під час руху водій мікроавтобуса заснув та здійснив зіткнення з КамАЗом.

«29.10.2023 року о 13 годині 10 хвилини до чергової частини ВП№4ЖРУП ГУНП в Житомирській області надійшло повідомлення від фельдшера ЕМД про те, що на трасі Київ-Чоп, км. 192 неподалік с. Улашанівка, сталася ДТП за участю вантажного автомобіля та мікроавтобуса. При виїзді на місце події СОГ було встановлено, водій мікроавтобуса «Volkswagen Crafter», 1992р. н. житель м. Львова, на 192 км. траси Київ-Чоп рухаючись в бік м. Житомир, заснув за кермом та не впоравшись з керуванням здійснив зіткнення з автомобілем КамАЗ», - повідомили у поліції.

Водій Volkswagen Crafter отримав тілесні ушкодження та доставлений до Пулинської лікарні для обстеження.

Нагадаємо, 27 жовтня на трасі поблизу Бердичева Peugeot Rifter при обгоні зіткнувся з Volkswagen Touareg. Обидва водії отримали травми різного ступеню тяжкості.

Як повідомляв Житомир.info, 26 жовтня 2023 року на Коростишівській об’їзній трасі водій автомобіля Audi не впорався з керуванням та допустив зіткнення із відбійником. Після цього з легковиком зіткнулася вантажівка DAF. Травми отримав водій легковика.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДСНС ДТП траса Київ-Чоп вантажівка 
Матеріали по темі