Події

Подробиці ДТП на трасі у Житомирському районі: нардеп від «Батьківщини» на Mercedes-Benz збив 18-річну дівчину на смерть

3 November 2023, 11:22

У селі Березівка зранку 3 листопада Mercedes-Benz здійснив наїзд на 18-річну дівчину, потерпіла загинула на місці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 3 листопада близько 9:45 на трасі Київ – Чоп у с. Березівці Житомирського району. Попередньо, водій автомобіля «Mercedes-Benz GLE», рухаючись у напрямку м. Чоп у крайній лівій смузі руху, здійснив наїзд на пішохода. Унаслідок ДТП 18-річна дівчина загинула на місці події. За отриманою попередньою інформацією, за кермом перебував 44-річний житель Київщини, народний депутат України», - йдеться в повідомленні.

Про подію повідомлені та на місце події викликані детективи Державного бюро розслідувань

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП в Житомирській області та Житомирського райуправління поліції. Триває з’ясування всіх обставин події.

Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Призначено ряд відповідних експертиз.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що 18-річну дівчину на смерть збив народний депутат від «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко.

Згодом народний депутат надав свій коментар щодо ДТП

Як повідомляв Житомир.info, зранку 3 листопада 2023 року на автодорозі Київ — Чоп на 160 км біля села Березівка сталася ДТП з потерпілими, патрульні інформували про ускладнений рух у напрямку Рівного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення пішохід наїзд на пішохода ГУНП поліція Ніколаєнко нардеп ВО "Батьківщина" 
Матеріали по темі