Події

У Житомирі на Гоголівській Volkswagen збив жінку-пішохода, яка від отриманих травм померла в лікарні

11 November 2023, 11:02

У Житомирі поліцейські розслідують обставини ДТП зі смертельним травмуванням жінки-пішохода.

Про це 11 листопада повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Подія сталася 10 листопада близько 19:20 по вулиці Гоголівській в обласному центрі. Попередньо, 44-річний житомирянин, керуючи автомобілем Volkswagen та рухаючись у напрямку вулиці Академіка Векслера, здійснив наїзд на жінку, яка в той час переходила дорогу. Внаслідок ДТП пішохід, 76-річна місцева жителька, отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до реанімаційного відділення лікарні. На жаль, врятувати жінку не вдалося», - йдеться у повідомленні.

Нині слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини події в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Станишівка Житомирського району 3 листопада 2023 року автомобіль AV-Spla здійснив наїзд на жінку, яка в той час переходила автошлях: внаслідок ДТП 73-річна місцева жителька отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до реанімаційного відділення лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція вул.Гоголівська пішохід 
Матеріали по темі