Місто

Житомирські комунальники з ночі розчищають дороги від снігу

22 November 2023, 09:37

Ввечері 21 листопада спецтехніка комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» виїхала розчищати дороги Житомира від снігу.

Про це близько 21-ї години повідомила Житомирська міська рада.

«Нічна зміна. Працюємо. Просипаємо», - йшлося у повідомленні.

О 7-й ранку оприлюднили звіт про роботу нічної зміни.

«Нічна зміна звітує: чистили і просипали мости, підйоми, вулиці. 9 одиниць техніки нічної зміни продовжать свою роботу до 08:00. З 5-ї ранку на підмогу габаритній техніці на тротуари вийшло 13 мінітракторів», - поінформувала міська рада.

Зауважимо, що в центрі Житомира станом на ранок 22 листопада розчищені дороги та тротуари, комунальники продовжують працювати. Також працівники власноруч розчищали сніг біля деяких закладів.

Нагадаємо, вранці 21 листопада 2023 року житомиряни побачили перший сніг цієї зими: він швидко танув на дорогах та тротуарах, але під вечір снігопад посилився. Міська рада звітувала, що в нічну зміну працювали три одиниці техніки УАШ: просипали шляхопроводи та деякі вулиці. Водночас Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області повідомила, що вранці 21 листопада опади розпочались на південно-західній частині області: для оперативного реагування на зміни погоди та недопущення утворення зимової слизькості на дорогах державного значення працювали 6 одиниць дорожньої техніки та 11 дорожників.

Як повідомляв Житомир.info, цього робочого тижня (з 20 по 24 листопада) за прогнозами синоптиків у Житомирі та області невеликий мороз зі снігом буде у понеділок-середу, а в четвер температура стане плюсовою і вдень очікується мокрий сніг та дощ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сніг опади УАШ дорога  
Матеріали по темі