Події

На трасі поблизу селища Житомирської області у ДТП загинула 28-річна жінка, поліція встановлює обставини

25 November 2023, 12:05

Поліція встановлює обставини смертельної ДТП у Бердичівському районі, унаслідок якої загинула 28-річна киянка.

Про це 25 листопада повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 листопада на автодорозі Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський, поблизу смт Гришківців. Попередньо, близько 9:30 водійка автомобіля Mitsubishi Colt, 28-річна киянка, рухаючись у напрямку м. Вінниці, не впоралась з керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху. Там сталося зіткнення з автомобілем Audi під керуванням 20-річного вінничанина», - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП жінка-водій отримала тілесні ушкодження, несумісні з життям та загинула на місці автопригоди.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, 21 листопада у Коростишівській громаді водій Daewoo, в крові якого виявили «смертельну дозу» алкоголю, скоїв ДТП з мікроавтобусом. Тілесні ушкодження отримали водій та троє пасажирів легковика.

Як повідомляв Житомир.info, 17 листопада 2023 року пресслужба поліції Житомирської області інформувала про ДТП у селі Кропивня. Тоді під керуванням п’яного водія, якого суд позбавив прав, перекинувся ВАЗ-21053. В результаті ДТП дві жінки загинули, а двоє дітей, 11 та 2 років, в лікарні. Водія взяли під варту без застави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія водій водійка траса загиблий киянка 
Матеріали по темі