Місто

У Житомирській ОДА прокоментували інформацію про те, що приміський автобусний маршрут №106 припиняє роботу

7 December 2023, 16:28

У спільноті «Глибочицька громада» соцмережі facebook зранку 7 грудня опублікували допис про те, що приміський автобусний маршрут №106 «Глибочиця-Барашівка» закривається, а з 11 грудня сполучення між населеними пунктами забезпечуватимуть автобуси №123 та №147.


Скриншот допису про закриття маршруту №106 та новим маршрутом приміських автобусів

Журналістам Житомир.info в управлінні інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації розповіли, що маршрут не закривали – у перевізника закінчився договір.

«Маршрут №106 «Житомир-Барашівка» ніхто не скасовував, у ФОП Рудий В. П. закінчився контракт на цей маршрут, і він продовжувати його не буде. Тому департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації своїми силами запустив туди великі автобуси. Поки туди будуть їздити автобуси інших маршрутів, а з понеділка (11 грудня) департамент ОДА буде шукати перевізника, який візьме цей рейс у свій маршрут. Підприємець відмовився обслуговувати маршрут, тому що вартість газу підвищилася і знову буде підвищуватися на 40%, перевізник сказав, що «не витягне» цей рейс», - розповіли в управлінні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі з 27 листопада 2023 року не діє автобусний маршрут № 5 «Мальованка – Космонавтів»: приватний перевізник відмовився його обслуговувати через здорожчання пального. З 30 листопада влада змінила схему руху комунального автобусного маршруту Nº44 «Міський цвинтар - Малинський ринок» з метою транспортного забезпечення району Мальованки та вулиці Бориса Тена.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автобус маршрутка Глибочиця Барашівка маршрут рейс 106 автобус маршрут №106 
Матеріали по темі