Події

Правоохоронці затримали наркоторговця у райцентрі Житомирської області, який мав вдома 30 «закладок»

8 December 2023, 12:58

У Бердичеві правоохоронці затримали 24-річного наркоторговця. Вдома чоловік мав кілька десятків «закладок».

Про це 8 грудня повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

«7 грудня під час патрулювання райцентру оперативники кримінальної поліції звернули увагу на молодика, який помітно занервував у присутності поліцейських. Тож вони зупинили його для встановлення особи. Під час поверхневої перевірки, виявилось, що 24-річний місцевий житель при собі має пакунок з розфасованою речовиною, попередньо — психотропом», - йдеться у повідомленні.

За таких обставин на місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського райвідділу.

У чоловіка слідчі вилучили 30 наркотичних доз, що, за його словами, були підготовленні для розкладання у сховках вулицями міста. За попередніми висновками фахівців, у згортках міститься синтетичний наркотик – PVP сіль. Точний склад визначатимуть експерти під час дослідження.

Правоохоронці затримали «закладника» у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування проводиться за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська окружна прокуратура.

Нагадаємо, 24 листопада поліцейські вилучили понад пів сотні пакунків з подрібленою коноплею у 43-річного жителя Березівської громади. Походження таких запасів та мету їх зберігання з’ясовують.

Як повідомляв Житомир.info, 20 листопада 2023 року у Бердичеві правоохоронці затримали чоловіка, який мав у кишені згорток з понад десятком «закладок».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція наркотик наркотики дилер закладка закладчик наркоторговець Бердичів 
Матеріали по темі