Події

У селі Житомирської області вночі згорів сінник та 6 тонн сіна: рятувальники 4 рази підвозили воду, аби загасити пожежу

18 December 2023, 16:18

У селі Скраглівка Бердичівського району вночі 18 грудня згорів сінник та 6 тонн сіна.

Про це 18 грудня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«18 грудня о 01:23 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному сіннику у с. Скраглівка Бердичівського району. Господарі намагалися самостійно загасити полум'я підручними засобами до приїзду рятувальників, але їм це не вдалося. По прибуттю підрозділу ДСНС було встановлено, що полум'я повністю охопило сінник. Існувала загроза перекидання вогню на господарчу будівлю, прибудовану до нього. Значне пожежне навантаження створювало сіно, що зберігалося у сіннику. Чотири рази довелось рятувальникам підвозити воду з річки», - йдеться в повідомленні.

Спільними зусиллями двох відділень вогнеборців о 02:06 пожежу локалізовано та о 02:39 — ліквідовано. Не допущено подальшого поширення полум'я на господарчу будівлю. Вогонь встиг знищити сінник та 6 тонт сіна.

Усі обставини та причина пожежі встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, вночі 13 жовтня у Житомирському районі в селі Радичі гасили пожежу в господарській будівлі, тоді рятувальники з господарями встигли винести газові балони та врятувати від загибелі свиней. Того дня вогонь встиг знищити 7 тонт сіна, покрівлю та перекриття господарчої будівлі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник сіно сінник 
Матеріали по темі