Події

Внаслідок аварії на трасі у Житомирській області до реанімації потрапили жінка та дитина

21 December 2023, 14:26

На трасі Бердичів – Хмільник – Літин зранку 21 грудня внаслідок автопригоди за участю двох автівок травми отримали двоє людей, серед них – дитина.

Про це 21 грудня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Бердичівський районний відділ поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась 21 грудня близько 8:30 на 13 км автошляху Бердичів – Хмільник – Літин. Травми отримали двоє людей, серед них — дитина. Попередньо, водійка автомобіля "Hyundai", 37-річна жителька м. Києва, рухаючись у напрямку м. Хмільника, не вибрала безпечну швидкість руху, не впоралась з керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху. Там сталося зіткнення з автомобілем "ВАЗ-2111402" під керуванням 44-річного жителя Житомирського району. Після зіткнення іномарка виїхала за межі дорожнього полотна та потрапила у кювет. У результаті ДТП водійка іномарки та її пасажирка, 8-річна дівчинка, отримали травми різного ступеня тяжкості. Жінка була доставлена до Бердичівської міської лікарні, а дитина — до обласної дитячої лікарні. Обидві перебувають у реанімаційних відділеннях», - йдеться в повідомленні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ, триває з’ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, внаслідок ДТП, що сталася ввечері 20 грудня у Житомирі на перехресті проспекту Миру та вулиці Романа Шухевича, 16-річний водій мотоцикла отримав травми.

Як повідомляв Житомир.info, 20 грудня 2023 року близько 22:40 в с. Іванківцях Любарської громади сталася ДТП, внаслідок якої 24-річний водій загинув, а 23-річного пасажира було ушпиталено.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення постраждалий дитина поліція лікарня реанімація 
Матеріали по темі