Події

У ДТП на трасі Житомирської області загинув 24-річний водій: пасажир потрапив до лікарні

21 December 2023, 11:36

Автотроща зі смертельними наслідками на трасі Житомир-Чернівці: поліція розпочала розслідування.

Про це 21 грудня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«20 грудня близько 22:40 в с. Іванківцях Любарської громади сталася ДТП, внаслідок якої водій загинув, а пасажира було ушпиталено. На місці події працювали слідчо-оперативні групи слідчого управління та відділення поліції №1 (Любар) Житомирського райуправління поліції ГУНП в області. Попередньо, за кермом автомобіля ВАЗ-2110 перебував 24-річний черкащанин. Він виїхав на напрямний острівець та не впорався з керуванням, унаслідок чого автомобіль перекинувся. У результаті ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям. Також травми отримав пасажир, 23-річний житель Черкаської області, нині він знаходиться під наглядом лікарів», - йдеться в повідомленні.

Слідчі поліції встановлюють обставини події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Водночас поліція закликає водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

«Обирайте безпечну швидкість та дотримуйтесь дистанції. Будьте обережні та враховуйте обмежену видимість у темну пору доби, зважайте на стан дорожнього покриття. Перед здійсненням маневрування упевніться у його безпечності. Обов’язково звертайте увагу на дорожню розмітку та дорожні знаки, адже вони несуть інформацію про проїжджу частину та допомагають орієнтуватися у русі, особливо якщо ви перебуваєте на незнайомому автошляху», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 25 листопада внаслідок ДТП у Бердичівському районі загинула водійка Mitsubishi Colt, 28-річна киянка.

Як повідомляв Житомир.info, 17 листопада 2023 року пресслужба поліції Житомирської області інформувала про ДТП у селі Кропивня. Тоді під керуванням п’яного водія, якого суд позбавив прав, перекинувся ВАЗ-21053. В результаті ДТП дві жінки загинули, а двоє дітей, 11 та 2 років, в лікарні. Водія взяли під варту без застави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція водій аварія Житомир патрульний пасажир смертельне ДТП траса  
Матеріали по темі